کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

آیت‌الله جنتی: هتاکی نشریه فرانسوی نشان دهنده شکست توطئه‌های دشمنان است

دبیر شورای نگهبان گفت: هتاکی نشریه فرانسوی دلیلی جز این ندارد که دشمنان انقلاب توطئه‌های خود علیه مردم ایران را نقش بر آب می‌بینند و می‌دانند دلیل شکستشان، پیوند قلبی مردم ایران و منطقه با شخصیت گرانقدر ملی و مرجعیت بزرگ دینی است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۲۱ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 11
کد خبر: ۱۶۷۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز(چهارشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۱) در نطق پیش از دستور خود در جلسه این شورا ضمن تبریک به مناسبت ایام ولادت حضرت زهرا(س) و میلاد امام خمینی(ره) در سخنانی گفت: در آستانه سالروز میلاد با برکت حضرت فاطمه زهرا(س) هستیم؛ این عید بزرگ را به ارادتمندان آن حضرت تبریک می‌گوییم و از خداوند مهربان می‌خواهیم به ما توفیق پیروی از ایشان را عنایت فرماید.

 

وی در تشریح ابعاد زندگی حضرت زهرا(س)، ایشان را بارزترین مصداق کوثری دانست که خداوند به پیامبر اکرم(ص) عطا فرموده و الگویی کامل برای هر کسی است که خواستار سعادت ابدی است، تصریح کرد: از این جهت ایشان یک نعمت بی‌بدیل الهی است و شکرگزاری این نعمت نیز پای‌بندی به سیره فاطمی در زندگی است.

 

آیت‌الله جنتی با اشاره به اینکه معرفی صحیح سیره زندگی حضرت زهرا(س) پاسخگوی همه شبهاتی است که درباره نگاه دین مبین اسلام به زن مطرح می‌شود، اظهارداشت: ایشان در عین حال که در بالاترین مراتب حیا و عفت قرار دارد، نسبت به مسئولیت اجتماعی خود بی‌تفاوت نیست و با رعایت تمام شئون دینی، در جامعه حضور می‌یابد و با دفاع از حریم حق، تاثیرگذاری می‌کند.

 

وی با تاکید بر اینکه استعمارگران همواره به دنبال استثمار و استفاده ابزاری از زنان بوده‌اند و به همین دلیل نمی‌گذارند زنانی که تسلیم این نگاه ظالمانه نشده‌اند، به مردم جهان معرفی شوند، خاطرنشان کرد: امروز جهان بیش از هر زمان دیگری نیازمند آشنایی با الگوهای متعالی و برجسته است و از این جهت، معرفی ابعاد مختلف شخصیت حضرت زهرا(س) یک تکلیف است.

 

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قیام خونین مردم قم در اعتراض به چاپ مقاله ساواک علیه امام‌خمینی(ره) در سال ۱۳۵۶ و نیز توهین اخیر یک نشریه هتاک فرانسوی به ارزش‌ها و مرجعیت اشاره کرد و گفت: هفته گذشته و در ایامی که مصادف بود با سالگرد قیام مردم قم، شاهد بودیم که پرده از نفاق مدعیان دروغین حقوق بشر برداشته شد.

 

وی تاکید کرد: آنها با توهین به مرجعیت دینی و سیاسی، قلب میلیون‌ها انسان آزاده را جریحه‌دار کردند؛ این رفتارهای غیرانسانی دلیلی جز این ندارد که دشمنان انقلاب اسلامی توطئه‌های خود علیه مردم شریف ایران را نقش بر آب می‌بینند و به خوبی می‌دانند دلیل شکست آنها، پیوند قلبی مردم مومن ایران و مردم آزاده منطقه با شخصیت گرانقدر ملی و مرجعیت بزرگ دینی است.

 

آیت‌الله جنتی متذکر شد: این رفتار بی‌خردانه مدعیان دروغین حقوق بشر، که مانند خاک بر چهره خورشید پاشیدن است، پیش چشم انسان‌های آزاده جهان قرار دارد و باعث می‌شود اعتبار جهانی آنها بیش‌ از پیش زیر سوال برود و دروغین بودن ادعاهای آن‌ها آشکارتر شود.

 

وی افزود: حقیقت این است که مرجعیت دینی و سیاسی عمر خویش را مومنانه در راه مجاهدت برای تعالی ارزش‌های الهی صرف‌ و در این راه با خدا معامله کرده‌اند و مرارت‌ها و ملامت‌های این راه را به جان خریده‌اند، لذا عزت امروز آنها عزت خدشه‌ناپذیر الهی است که منافقان از معنای آن آگاهی ندارند.

 

دبیر شورای نگهبان در خاتمه از متولیان امر خواست اقدامات قانونی خود نسبت به دولت فرانسه را با جدیت و مقتدرانه پیگیری کنند تا همه بدانند دوران توهین‌های غیرعقلانی به ارزش‌های متعالی انسان‌ها به سرآمده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار